29 Eylül 2012 Cumartesi

Son Yıllarda Sıklıkla Tercih Edilen Modern ve Klasik Ev Dekorasyonları


Ev  dekorasyonu söz konusu olduğu zaman, tasarım harikası mobilyalara ve bunları bir araya getiren ellere imrenmemek elde değil. En özel alanımız evimiz ne kadar arzu ettiğimiz tasarımlar ile donatılırsa unutmamalıyız ki onunla o kadar mutlu oluruz. Son yıllarda artık birçok mobilya tarzı evlerde bir arada kullanılıyor denilebilir. Gerek klasik mobilyalar, gerek modern mobilyalar hepsi bir karmaşa içersinde evimizde yerini alıyor. Son yılların en büyük modası için farklı tarzları bir araya getirmek diyebiliriz.
Ev dekorasyonu için sizlerle en yeni fikirleri ve en son gelişmeleri paylaşmaktan bir an olsun vazgeçmeyen ev dekorasyonu sitemiz yine her zamanki gibi oldukça şık görseller ile sizlerle birlikte. Salon dekorasyonunuz için son derece özel fikirler edinebileceğiniz yazımızda son yıllarda öne çıkan mobilya modelleri ve bu modellerin evinizde nasıl bir tarz ile yer alacağı konusunda oldukça önemli sonuçlara varacaksınız. Oturma odanızın nasıl dekore etmek istediğinize karar vermek için yazımızın devamında ki görsellerimize dikkatle bakmanızı tavsiye ediyoruz.
Belki pembe salon aklınızı başınızdan almıştır, beklide klasik bir koltuk takımının avangarde stili ile buluştuğu hardal rengi koltuk takımı, beklide vizon tonlarının bej ile karıştığı koltuk takımı. Tabi tercihini deri koltuk takımından yana kullanmak isteyenler için siyah temalı koltuk takımı tam aradıkları gibi olacaktır. Modern tarzın ön planda tutulduğu duvarda kahverengi boyanın dikkat çektiği salon dekorasyonu ise modern ve sıcak bir salon arayışında olanların dikkatini çekecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder