29 Eylül 2012 Cumartesi

İlginç Akvaryum Modelleri



Dinlendirici, rahatlatıcı ve ferahlatıcı özelliği ile akvaryumlar çoğumuzun evinde veya iş yerinde bulunmakta. Bunun en önemli sebeplerinden birini, suyun dinlendirici özelliği olarak görebiliriz. İster bir tutku, ister bir hobi diyebilirsiniz akvaryumda balık beslemeye. Buna bir tutku olarak bakanlar, muhteşem akvaryum modelleri tasarlamakta. Hem evde kullanılabilir nitelikte olan bu akvaryum modelleri hem de ofislerde, iş yerlerinde kullanıma uygun.
Artık herşeyde gelişim, yenilenme ve değişim görebiliriz.  Akvaryum modellerinde de bu değişimi farketmemek mümkün değil.  Klasik akvaryum modelleri yerine ilgi gören ilginç akvaryum modelleri evlerde, ofislerde yer almaya başladı. Size, bugün bu ilginç akvaryummodellerinden örnekler sunacağız. 
ilginç akvaryum modelleri

Bitki ve suyun birleşimi ile elde edebileceğiniz huzur dolu dakikalar, bu akvaryum modeli ile her alanda yanınızda bulunuabilir. İlla içerisinde bir süs balığı olmasına da gerek yok. Dekoratif tasarımı ile çok beğeneceğiniz bir ürün.
ilginç lavabo akvaryum modelleri
Klasik lavabolar artık sizi sıkıyorsa eğer; lavabo akvaryum modeli tam size göre. Banyolarınızda muhteşem bir atmosfer elde edebilirsiniz, bu akvaryum ile.
dekoratif akvaryum modelleri
Yine şıklık ve estetik bir akvaryum arayanlara özel tasarım. Salonunuzda, yatak odanızda kullanabileceğiniz; göz yanılması ile misafirlerinizi tedirgin edebilecek çok hoş bir akvaryum tasarımı...
ilginç akvaryum modelleri
Şu sıra ilginç akvaryum modelleri arasında en dikkat çeken tasarım herhalde, bu komidin ile bütünleşen akvaryum modeli. Gece uyumaya çalıştığınızda ve uyandığınızda yukarı bakmak sizin bütün yorgunluğunuzu alacaktır. Bu yatağa uzanmak için can atacaksınız.
değişik akvaryum modelleri
Yukarıda yer alan akvaryum modeli gerçek gibi durmasa bile, dizaynı çok hoş. Eski bir saat modelinden ilham alan, oldukça ilginç akvaryum modeli ofislerde kullanıma çok uygun.
ilginç akvaryum
Yine gerçek olduğunu düşünmediğimiz bir tasarım. Ampul içerisine kurulan, ufak akvaryum dizaynı çok yaratıcı gelecektir size de.
sehpa akvaryum modelleri
ilginç orta sehpa akvaryum
Herhalde bu sehpa şeklinde olan akvaryum modelleri, en kolay satın alabileceğiniz veya özel olarak yaptırabileceğiniz ürünlerden. Salonunuzda bu şık akvaryum sehpalar ile müthiş bir keyif yaşayacaksınız. Ayrıca modeli ile ofislerde de rahatlıkla kullanılabilir.
ilginç akvaryum modelleri
ilginç salon akvaryum modelleri
"Ben heycan arıyorum." diyenlerimiz vardır, illa ki. Salonda televizyon keyfini sürerken, karşınıza aniden bir köpek balığının çıkması en heycan veren bir an olurdu sanıyorum.
dekoratif akvaryum
akvaryum tasarımları
Yukarıda yer alan örnek akvaryum, bir yatak odasının üzerine kurulmuş. Bu bir photoshop oyunu değil, gerçekte de böyle bir yer var. Ama tabii ki bir ev değil, bir otel içerisinde bulunuyor. Şuan için sadece hayallerimizi süsleyecek gibi duruyor. 
akvaryum modelleri
ilginç akvaryum resimleri
Akvaryuma sahip biri olarak sizi uyarmadan geçmek istemiyorum. Herşey göründüğü kadar kolay değil. Eğer bir akvaryum almayı düşünüyorsanız, bunun bakımının ve temizliğinin sizi yoracağını unutmamalısınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder